OBAVJEŠTENJE SVIM STPV U FBIH

Stručna institucija za nadzor rada STPV u Federaciji Bosne i Hercegovine, IPI – Institut za privredni inženjering, d.o.o, Zenica, je nakon 9 godina od drugog izdanja izradila novo, treće izmijenjeno i dopunjeno izdanje knjige CESTOVNA VOZILA – Udžbenik za studente saobraćajnih i mašinskih fakulteta i stručni vodič za kontrolore na STPV. Svim stanicama u Federaciji Bosne i Hercegovine poslana su, poštom, po dva primjerka direktno iz štamparije.

Ovaj udžbenik je u skladu i s nastavnim planovima i programima, te ga preporučujemo i studentima saobraćajnih i mašinskih fakulteta. Nadamo se da će i ovo izdanje poslužiti svojoj svrsi, edukaciji.

Uprava Instituta zahvaljuje se autorima, recenzentima, lektorici, štampariji, a posebno Federalnom ministarstvu prometa i komunikacija na ukazanom povjerenju, te svim STPV i Udruženju vlasnika STPV pri Federalnoj komori na dosadašnjoj zajedničkoj saradnji.

Lijep pozdrav svim uposlenicima na STPV uz želju da sačuvate sebe i svoje najmilije od korona virusne infekcije –  Zdravi nam bili!